Results 1 to 5 of 5

Thread: A Couple Forum Issues

  1. #1
    Addicted to RC Tommy R's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Austin, TX, USA
    Posts
    2,332

    A Couple Forum Issues

    Steve (or whomever handles this stuff),

    Ever since the last major changes to the forum I've not received topic reply notification e-mails. All of my settings are correct to receive them, but I don't get any. Also, when I go to preview a new post of mine, the text shows up as dark grey on a dark grey background so it can't be read. Got any suggestions on how to address these issues?

    I noticed my avatar was corrupted, as well, but I'll see about re-uploading it.

    Thanks!
    Tommy

    TEAM DRIVER
    LOCKED UP RC
    - SCALE PERFORMANCE PARTS -

  2. #2
    Administrator sgtsteve's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Georgetown, TX
    Posts
    2,214
    I will take a look at it Tommy, thank you for heads up.


    Team Manager
    - SCALE PERFORMANCE PARTS -




  3. #3
    SCALE PERFORMANCE PARTS Locked Up's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Manor
    Posts
    3,613
    I don't know why but I just noticed it said there are 110 guests online.

    Seems a bit high...
    LOCKED UP RC
    - SCALE PERFORMANCE PARTS -
    LockedUpRC.com




  4. #4
    Addicted to RC STANG KILLA SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,540
    google bots
    2008 TXRCRCA Super Class State Champ
    2009 Runner Up
    and scaler freak :D

  5. #5
    Administrator sgtsteve's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Georgetown, TX
    Posts
    2,214
    Quote Originally Posted by STANG KILLA SS View Post
    google bots
    Doodlebots


    Team Manager
    - SCALE PERFORMANCE PARTS -




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •